AVAIMET KÄTEEN PALVELU

NAUTI JUHLAPÄIVÄSI SIITÄ ITSE NAUTTIEN. JETSETCLUB TARJOAA TAPAHTUMAASI ”AVAIMET KÄTEEN- PALVELUN”

Tapahtumat ja ohjelmat räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan, Tarkoitus on panostaa kokonaisvaltaisiin paketteihin, jotka kattavat vaikkapa koko päivän asiakastapahtuman jatkuen ohjelmallisella illanvietolla.

”Tavoitteenamme on olla asiakastapahtumien edelläkävijä, joka vastaa tämän päivän mm. yritysten, yhteisöjen, yhdistysten vaatimuksiin. Haluamme tarjota tavallisuudesta poikkeavaa jetset-tason ohjelmaa olipa kyseessä liigapeli-illat tai räätälöidyt NHL- ja golfmatkat maailmalle”, kertoo Timo Jutila.

Palaveri JetSetClubilla ennen illan tapahtumaa

JetSetClubin asiakas saa tilan käyttöönsä halutessaan jo aikaisemmin ennen illan tapahtumaa. Päivä voi alkaa lounaalla ja jatkua koulutuksella tai kokouksella, josta jouhevasti vaihdetaan vapaalle ja valmistaudutaan omalla porukalla illan matsiin, konserttiin tai mihin tahansa muuhun.

– ”Aitiotilaisuuksistamme tehdään todellisia mieleenpainuvia settejä. Spesiaalilupaus pätee muuhunkin kuin itse peliin. Vain taivas on rajana.”

Toimimme aina tavoitelähtöisesti. Ratkaisevaa ei ole tapahtuman koko tai muoto, vaan vaikuttava tarina, palautteet ja tunne onnistumisesta.

Tapahtumat toteutetaan aina yksilöllisesti asiakasta kuunnellen. Lähesty meitä ja kerro toiveesi ja anna meidän auttaa ikimuistoisen tapahtuman tekemisessä.

jet-set-club-palvelut

Onnistuneita tapahtumia

Olemme tuottaneet tapahtumia yrityksille, kaveriporukoille, yksityishenkilöille koko perheen iloisia tapahtumia mm. Olemme tehneet syntymäpäiviä, hyvinvointipäivää, kokous- ja seminaaripäiviä, mieleenpainuvia matkoja kisamatkoja, Nyrillataan tapahtumia, tiimipäiviä, Juti-Hockey Night tapatumia, kisastudioita.

Tarjoamme mm.

Kokous- ja seminaaripalveluja

Virkistystilaisuudet

Sparrauspäivät

Ystäväporukan illanviettot

Luennot

Yksityistilaisuudet

Lätkä- tai muut urheilustudiot

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, ideoidaan ja laitetaan tarjous teille tapahtumasta tulemaan! Rakennetaan juuri sinun näköisesi tilaisuus!