JUTIN TIIMIVALMENNUKSET

”MAHDOLLISUUKSIEN KAUTTA ONNEEN”

Juti tietää, mitä tulosten tekeminen vaatii. Sinivalkoisen urheilulegendan innostavat luennot perustuvat hänen pitkään ja menestyksekkääseen uraansa jääkiekon parissa.

Suosittuja teemoja Jutin luennoilla, koulutuksissa ja workshopeissa ovat joukkuehenki, tiimin rakentaminen, johtaminen, yhteistyö, ryhmähenki, yksilöiden merkitys, aikataulut, voittaminen, tappiot ja tavoitteellisuus.

Luennon sisältö voidaan räätälöidä aina tilaisuuteen sopivaksi. Olipa tapahtuma mikä tahansa, luvassa ei ole pönötystä eikä powerpointeja, vaan yleisön sytyttävää puhetta reilulla Tampereen murteella, tampereenkiälellä.

Juti on oiva valinta myös yrityksen virkistystilaisuuteen, urheiluseuran sparrauspäivään tai ystäväporukan illanviettoon.

Tunnelma nousee takuuvarmasti kattoon Jutin isännöimällä kisastudiolla. Privaattistudiolla pääsee kuulemaan Jutin asiantuntevat kommentit joukkueiden muodostamisesta, valmistautumisesta illan otteluun, joukkueiden kokoonpanosta sekä ottelun lähtöasetelmista. Juti kommentoi myös pelin kulkua ottelun aikana, mainostauoilla, erätauoilla sekä ottelun jälkipeleissä.

Räätälöitävät tapahtumat

Jutin humoristiset ja persoonalliset puheenvuorot perustuvat pitkään omaan henkilökohtaiseen kokemukseen ja näkemykseen erilaisten tiimien työskentelystä.

Jutin tarinat viihdyttävät kuulijaa, värikkäästä puheestaan ja Tampereen murteestaan tunnettu Kiekkolegenda ei varmaan jätä ketään kylmäksi puheenvuoroillaan!

Onnistunut tilaisuus voi koostua luennosta tai vapaamuotoisemmasta keskustelusta. Tapahtumia räätälöidään tarpeiden mukaan alkaen 1-2 tunnin luennoista koko päivän tilaisuuksiin ryhmätöineen.